Kreacije Martine Felje nosile su brojne holivudske zvijezde, a njezinim haljinama posebno je oduševljena razmažena bogatašica i trendseterica Paris Hilton

Martina Felja hrvatska je dizajnerica čije su kreacije stigle i preko oceana zbog čega je u modnim krugovima nazivaju dizajnericom holivudskih zvijezda.

S obzirom na popis poznatih osoba koji obuhvaća Paris Hilton, Keishu, članice grupe Pussycat Dolls, Bai Ling, Courtney Kardashian te Shanen Dorothy, takav opis nimalo ne čudi.

Modna marka Felja nastala je 2004. godine kada se Martina zbog ljubavi preselila u Italiju. U početku se okušala kao dizajenirca nakita, no danas prije svega stvara večernje i koktel haljine.

Posebnu pozornost dobila je kada je njezinu toaletu u Cannesu nosila poznata trendseterica Paris Hilton. Premda se s poznatom plavušom nikada nije upoznala, dizajnerica ponekad komunicira s zvijezdama putem Facebooka.

Premda se Martini modeli nalaze na stranicama američkih i općenito stranih časopisa, u Hrvatskoj baš i nije poznata.

'U Italiji postoji više mogućnosti, bolje je organizirana proizvodnja gdje postoji puno malih manufaktura' objasnila je kreatorica čija se odjeća osim u Italiji može kupiti u Njemačkoj, Švedskoj, Grčkoj, SAD-u i svim arapskim zemljama.

Za Hrvatsku je pripremila posebnu kolekciju za sljedeće proljeće/ljeto inspiriranu podmorjem i ekologijom koju ćemo moći vidjeti na nadolazećem Fashion.hr-u.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju