Kamenčići, šljokice i perlice svi volimo barem povremeno vidjeti na svojoj garderobi. Baš kao i J.Lo željnoj što brže i efikasnije privući pažnju i osjetiti dodir glamura u svakom trenutku. Na večeri sa svojim partnerom zaista je bila glam, ali zbog pažnje koju su joj osigurali blicevi fotografa, imala je i manji stilistički propust

U Hollywoodu svaku večer može biti tulum ili party na kojem se slavi kao da je Nova godina. Upravo takve mogu biti i odjevne kombinacije, upadljive i blještave, uvijek spremne na najveće izazove u natjecanju glamura.

Takva je bila i haljina Jennifer Lopez koju je odjenula za večeru sa svojim 24 godina starim partnerom Casperom Smartom. Svoj zvjezdani status multiplicirala je motivom zvjezdica na blještavoj haljini u potpunosti prekrivenoj šljokicama.

>> Kratko i slatko na tijelu Jennifer Lopez

Pjevačica, koja je brendiranjem vlastitog imena, postala izuzetno uspješna poslovna žena voli upadljive kreacije idealne za potenciranje njezinog obrisa tijela. Svjetlucave tkanine u tome joj uvelike pomažu, no one mogu kriti i neke stilističke zamke, pogotovo uz nespretnu rasvjetu.

>> Jennifer Lopez: Prorez koji ostavlja bez daha

Reflektiranje blještavila svjetlucavih aplikacija na licu nije nikakav neoprostiv propust, no vodite računa o toj zamci ukoliko se spremate na fotografiranje. U protivnom biste mogli postići 'anti-paparazzi' efekt, odnosno simpatičan stilski gaf zbog kojeg će vam nakon pregledavanja fotografija biti žao što ga niste izbjegli.Ukoliko volite 'ljeskave' odjevne komade obratite pažnju na nekoliko pravila:

1. Kroj mora biti jednostavan i pratiti liniju tijela. Svakako izbjegavajte voluminozne modele kako biste izbjegli izgled primjereniji kostimiranoj zabavi.
2. Po mogućnosti izaberite jednobojni model jer ćete ga tako lakše uskladiti s modnim dodacima.
3. Idealne su metalik i zagasite boje. Nijansa zlata, bakra, srebra, crna kao i ona boje šljive i tamno-ljubičaste također su dobar izbor.
4. Modni dodaci neka budu u boji dragog kamenja. Kako biste naglasili haljinu modne dodatke obojite nijansama dragog kamenja poput smaragda, rubina, safira ili opala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju