Premale grudi, prekratke noge, krivi nos i nepravilno lice su na popisu mnogih, no usprkos tome većina ljudi je zadovoljna svojim izgledom, a i svog partnera smatra privlačnim

Muškarci i žene, njih 60 posto najviše zamjerki imaju na izgled tijela i nisu zadovoljni baš svim dijelovima, no ipak smatraju kako je njihov izgled natprosječan.

Na ljestvici od 1 do 10 ispitanici istraživanja koje je proveo magazin Elle i web stranica msnbc.com ispitanici su svoj izgled ocijenili šesticom i sedmicom, a ako uzmemo u obzir da je sudjelovalo 26 tisuća muškaraca i žena lako je zaključiti kako je većina ipak zadovoljna svojim izgledom.

>> Zbogom Photoshopu, od sada gledamo samo prirodno!

>> Sastojcima iz kuhinje protiv bora i celulita!

Grupa ispitanika do 30 godina je svoj izgled ocijenila vrlo visokim ocjenama, iako su žene priznale kako se nije lako nositi s ljepoticama kakve nameću naslovnice časopisa.

Ipak 29 posto ispitanica smatra kako su jednako privlačne poput žena koje nameću trendove i diktiraju trendove u ljepoti. Istraživanje je također pokazalo kako je veliki broj žena svjestan da je za ljepotu 'savršenih' ljepotica s naslovnica glavni krivac Photoshop.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju