Jedinstveno SPA iskustvo s termalnom vodom Vichy u novoj liniji proizvoda Aqualia Thermal SPA koja umiruje i jača kožu.

VICHY - Voda ljepote
Vichy termlana voda, »vodu ljepote«, već se stoljećima koristi u Vichy SPA centru. Kroz dugu povijest njegovala je careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože. Danas se nalazi u srcu svih Vichy proizvoda i središnji je element svih ljekovitih tretmana u Vichy Spa centru: smirujućim kupkama, četveroručnim tuševima i kontinuiranim prskanjima.

 

Snaga prirode koju znanost ne može stvoriti
Termalna voda Vichy nastajala je polako, tekla je kroz približno 500 milijuna godina stare vulkanske stijene u francuskoj pokrajini Auvergne i zato je znanost ne može stvoriti. Sadrži 15 minerala i izvorska je voda koja obnavlja, čisti, smiruje i jača kožu.

 

 

AQUALIA THERMAL SPA
Aqualia Thermal SPA predstavlja ekskluzivni doživljaj SPA tretmana u novoj liniji proizvoda za dnevnu i noćnu SPA njegu. obnavljajuća gelasta krema koja djeluje protiv znakova umora, a Aqualia Thermal dnevna spa njega vodeni je gel za smirivanje i jačanje kože lica. Oba proizvoda nude dugotrajnu hidrataciju i učinak SPA tretmana - svakoga jutra i svake večeri.

Aqualia Thermal noćna spa njega obnavlja kožu tijekom noći kad je proces regeneracije na vrhuncu. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline koja popunjava kožu i Aquabioryla™, ekskluzivnog pojačivača hidratacijskog osjećaja. Kombinacija molekula pruža 12 satno prenošenje hidratacije kako bi koža dugotrajno bila opskrbljena Vichy SPA vodom.

 

Isprobajte Vichy SPA i u svom domu
Naručite uzorak nove Aqualia Thermal SPA noćne njege i priuštite si mini spa u vlastitom domu.
Želim naručiti uzorak >>

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju