Victoria Beckham je još jednom dokazala kako joj štikle ne predstavljaju nikakav problem u kretanju. Nakon predstavljanja nove kolekcije na njujorškom tjednu mode uputila se u šoping u koji je povela i prekrasnu kćerkicu Harper Seven

Nakon što je svojom novom kolekcijom briljirala na tjednu mode u New Yorku, Victoria Beckham doista ima razloga za slavlje pa je u svom stilu dan završila dobrim šopingom u najslađem društvu.

>> New York u znaku Victorije Beckham: Luksuz stvoren za moderne princeze

Za obilaženje luksuznih trgovina u Midtownu djenula je ružičastu haljinu iz svoje nove linije koju je tog dana predstavila javnosti.

Uz retro haljinica na volane,  bez rukava, istaknutog crnog gornjeg dijela i visokog vrata iskombinirala lakirane gležnjače njezinog omiljenog dizajnera Christiana Louboutina.

Kao najljepši detalj cjelokupnog stajlinga bila je njezina malena nasljednica Harper Seven koja je u blijedo ružičastoj haljinici s mašnicom na glavi iz sigurnog majčinog zagrljaja mirno promatrala užurbani svijet oko sebe.

>> Victoria Beckham vratila liniju i uskočila u vrtoglave štikle

>> Victoria: Tek rođena Harper Seven iz rodilišta izlazi u Lobutinkama!

Victoia je bez imalo muke u vrtoglavim platformama manevrirala s kćerkicom u naručju i još jednom dokazala da se u visokim potpeticama u koje je uskočila vrlo brzo nakon poroda  snalazi kao u tenisicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju