Glamuru starog Hollywooda kojeg obilježava luksuz u svom najprofinjenijem izdanju prepustila se glumica Anne Hathaway. U okruženju prekrasnih interijera pariške metropole, ova je klasična ljepotica proživjela dan koji se ostvaruju samo u modnim snovima

Editoriali najprestižnijeg modnog časopisa 'Vogue' nikad ne oskudijevaju neopisivim luksuzom i glamurom.

Bez obzira na lokacije snimanja, najosjetljivija stilska nepca modnih stručnjaka u svim uvjetima uspijevaju stvoriti priču koja razoružava vrhunskim dizajnerskim ostvarenjima.

Budući da se za američko izdanje časopisa za mjesec studeni izabran Pariz, a kao glavna 'junakinja' nježna Anne Hathaway, zadovoljeni su svi uvjeti stvaranja prave modne bajke.

To je zahvaljujući fotografu Mariju Testinu postigla u duhu Audrey Hepburn i njezinom prepoznatljivom imidžu te kao kakva američka diva u gradu svijetla, mlada je glumica u kreacijama Oscara de la Rente, Caroline Herrere te Izaaca Mizrahija.

>> FOTO: Čemu grimase Anne Hathaway?

>>VIDEO: Ovako se nosi bajkovito seksepil

Svilene i romantične, šik i obogaćene šljokicama, kreacije su u potpunosti zabljesnule u raskošnim pariškim kafićima i restoranima te na poželjnim lokacijama modne prijestolnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju