Uz silno bogatstvo koje posjeduju Beckhamovi su odlučili da žele još pa su snimili provokativnu reklamu za novi parfem Intimately Yours u kojem David i Victoria otkrivaju javnosti što rade kada se zatvore vrata... u ovom slučaju lifta

Beckhamovi su kroz svoj brand zaradili bogatstvo koje se procjenjuje na 110 milijuna funti, a veliki dio tog kolača osigurale su im seksi reklamne kampanje za donje rublje Giorgio Armani te njihove parfeme 'Intimately Beckham'.

Iako su rijetko u javnosti govorili o svom privatnom životu u reklami za novi muški i ženski parfem dali su naslutiti što se događa iza vrata njihove spavaće sobe.

>> Victoria Beckham mršava poput štapića

>> Beckham: Ja pucam, ako se primi bit će predivno

>> Beckham: 'Sramim se svojih golih slika'

U bočice novog parfema za nju i njega Beckhamovi su spremili miris svoje strasti i snage kojom odiše njihova veza. Kako bi javnost nagovorili da mirišu baš kao oni David i Victoria zatvorili su se u lift i poljupcima te dodirima pokazali dio svoje strasti koju osjećaju jedan prema drugome i nakon 11 godina braka.

U reklami za novi miris 'Intimately Yours' Victoria je nakon susreta sa suprugom u liftu na njegovim usnama ostavila trag jarko crvenog ruža, a njegova razbarušena kosa da naslutiti što se upravo dogodilo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju