Tanju Šojić, rođenu Sarajku sudbina nije štedjela. Osobne tragedije na njoj su ostavile trag. Duševnu bol, nažalost, ne možemo iscijeliti, no zato joj želimo pomoći izbrisati barem one fizičke tragove

Tanja je u tragediji izgubila sina jedinca, posijedila preko noći, izgubila 17 kilograma i izgubila vid od plakanja. Doživjela je psihički i fizički slom, a danas u petom desetljeću na njezinom se licu vide tragovi teškog rada i velike tragedije.

'Promijenila bih mnogo toga na sebi, no do sada nisam razmišljala o tome', priznala je Tanja koja je svjesna kako ne može vratiti vrijeme, no može ga prevariti.

Novinar In Magazina Jurica Radović Tanju je odveo kod doktora Tomice Bagatina koji će joj izbrisati bore, podignuti i zategnuti kapke, srediti nos i zategnuti kožu lica i vrata. Na kraju će uz pomoć botoksa i hijeluronske kiseline dr. Bagatin dodatno zategnuti Tanjino lice.

Tanja se pita hoće li ju nakon tretmana ljudi uopće prepoznati, a dr. Bagatin je siguran kako će vratiti vrijeme za 10 godina!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju