Rasprodaje su počele, a trgovine su oblijepljene šarenim plakatima koji ukazuju na ogromne popuste koji lome cijene čak i na tri dijela. No kako kupovati na rasprodajama?

Blagdanske rasprodaje prava su poslastica za sve ljubitelje mode, ali i one koji šoping smatraju nužnim zlom.

Neodoljivi šareni natpisi koji ukazuju na smanjenje cijena i do 70 posto doista su prave mamilice. No kako se organizirati?

Najvažnije je da prije odlaska u šoping zavirite u svoj ormar kako bi shvatili što vam doista nedostaje, ali isto tako, probajte se sjetiti koji komadi robe će vam uvijek dobro doći.

Odjeća kao što je crna ili bijela potkošulja, jednobojne majice, bijela košulja ili mala crna haljina uvijek je dobro došla.

Kako bi kupovali pametno obiđite cijelu trgovinu i pažljivo promotrite situaciju.

Klasični modeli odjeće su odlična investicija jer se mogu nositi i nekoliko sezona, a njihova cijena na rasprodajama može biti i do tri puta niža.

Crne klasične hlače obavezan su odjevni predmet jer ga možete nositi na razne prigode. Isto vrijedi i za kožne jakne i kapute, a modni detalji kao što su torba, remen ili šešir uvijek su dobro došli jer su nosivi tijekom cijele godine.

Ako dobro pregledate trgovine, možda uspijete pronaći čizme ili cipele čiji popusti znaju doseći trećinu pune cijene, a dobar komad obuće u ormaru uvijek dobro dođe.

Dobro pregledajte i police te specijalizirane trgovine sportskom opremom, potražite opremu za skijanju i klizanje, a zavirite i u dio trgovine sa sanjkama.

Jedino na što trebate pripaziti prilikom šopinga na rasprodajama je samokontrola, jer najgora stvar koju možete napraviti je kupovati odjeću koju vjerojatno nikad nećete obući, samo zato jer je na popustu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju