Na otvaranju novog prodajnog mjesta Lei Lou by Alex Dojčinović sa splitskom adresom u Marmontovoj ulici, okupile su se brojne prijateljice i klijentice ovog modnog brenda prije svega poznatog po ženstvenim fluidnim krojevima. Među njima je bila i Viktorija Rađa, nekadašnja miss Dalamacije koja je u haljini boje pudera sa srcolikim dekolteom izgledala kao uvjerljiva promotorica haljine koju će sigurno željeti mnoge Splićanke

Decentno uređeno prodajno mjesto modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović prostire se na stotinu četvornih metara u samom centru Splita, a cijene odjevnih komada biti će pristupačnije u Prêt-à-Porter liniji dok će odjevni komadi napravljeni po mjeri „made to measure” zadržati dosadašnje cijene.

Tamo će uz brojne Dlamatinke sigurno dolaziti i brojne poznate osobe koje su i prisustvovale otvaranju, a jedna od njih sigurno je nekadašnja miss Dalmacije, Viktorija Rađa.

Trideset i sedam godina stara brineta u haljini boje pudera naglašenog struka izgledala kao savršen spoj elegancije i prirodnosti. Svoju fit liniju, kako samo kaže, ne duguje genima već svakodnevnom treniranju vježbi osmišljenih tako da 'ciljaju' najkritičnije zone na tijelu.

Da se vježbanje itekako isplatilo dokazuje upravo njezina fit linija spremna na 'izazove' tajica i uskih haljina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju