Moda je postala vrlo kompliciran pojam posebno za većinu koja svako toliko prolista koji modni časopis i pronađe nešto što joj se dopada. No kako i sam modni stručnjak Grgo Zečić primjećuje, žene sve više shvaćaju na koji način treba ulagati u garderobu jer kupovina po trendu vam neće pružiti sofisticirani izgled. Doznajte koje modne komade bi svakako trebali imati u svom ormaru


Kako bi kupovali pametno važno je da novce uložite u ključne komade jer moda se svake godine mijenja, a većina nema novaca da svake godine obnavlja svu garderobu.

U tome naveliko pomažu koncept trgovine koje imaju točno izdvojene komade koji se mogu nositi na razne načine i što je najvažnije kroz nekoliko sezona, a riječ je o dobroj kožnoj jakni, sakou, kaputu ili cipelama i čizmama.

Želite li izgledati poput trend seterica ključni komad je samo jedan – prava kožna jakna. Ovaj koma nikad neće izaći iz mode, a ovogodišnji hit su kratke motorističke jakne koje se mogu nositi uz bezbroj kombinacija.

Dubrovački concept store nudi kreacije vodećih modnih francuskih i britanskih modnih kuća koje izuzetno paze na kvalitetu koju prati i dobra cijena.

>> Kako ispravno kupovati odjeću?

>> Zaboravite balerinke i štikle! Ovo morate imati!

Ako ste umjesto za skijanje ili ljetovanje spremni za kožnu jaknu izdvojiti dvije tisuće ili za kaput tri tisuće eura onda ste na pravom mjestu.

No ako i vi spadate u skupinu kojoj su komadi s potpisom nedostižan luksuz postoje i jeftinija rješenja koja se isto tako mogu pohvaliti kvalitetom, a  svaka bi ih žena trebala imati u svom ormaru.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju