Prije nego li se uputimo prema omiljenim plažama, potrebno je osvježiti svoju mini kolekciju kupaćih kostima. Što se nudi ove sezone, pokazale su nam neke od najpoznatijih hrvatskih manekenki

Na reviji najnovijih modela talijanskog brenda 'Goldenpoint', zasjale su upravo one manekenke koje se ne srame svojih oblina.

Tako je Doris Vrečko došla u prvi plan naglasivši svoj dekolte vatreno crvenim bikinijem te modelom pomalo retro looka koji joj je stajao kao saliven.

U stopu ju je svojim izvježbanim nogama slijedila i Renata Sopek koja svoje trbušne mišiće nije sakrila jednodijelnim kupaćim kostimom, već bikinijem kojeg je ukrasila pareom.

Najpoznatija guza Hrvatske, ona Jelene Glišić iz spornog spota za promociju hrvatskog turizma ,obranila je i ovoga puta reputaciju jedne od najljepših stražnjica u Hrvatskoj.

No, na pisti su se mogle vidjeti i one manekenke na kojima su kupaći kostimi visjeli kao na vješalici u trgovini.

Ako i držite dijetu, drage naše dame, ne zanosite se, jer koji kilogram više ipak je ljepši od nekoliko kilograma premalo.

Kakav bikini će nositi poznate dame?

Reviju su pogledale mnoge celebrity dame koje nisu otkrile nalazi li se među prikazanim modelima onaj u kojem će zablistati na godišnjem odmoru, no zadovoljna osmijeh na licima je pokazao kako će odabir kupaćeg kostima mnoge staviti na listu prioriteta. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju