Energični nastupi na sceni naše najpopularnije pjevačice uvijek su visoko stilski izdefinirani, a 'intrigantne' haljine Juraja Zigmana udovoljavaju naglašavanju atributa i potrebnoj udobnosti. No sati na sceni u plesačkom zanosu najviše ovise o komotnim štiklama, Seve je saveznice pronašla u modelu Zara


Crvenu haljina riječkog kreativca Juraja Zigmana  s nizom trakica, istaknutog dekoltea i volanima spojenima od dna leđa preko stražnjice Severina je odabrala za nastup u Portorožu istaknuvši još jednom fenomenalnu figuru.

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

No pažnju je ovoga puta privukla i izborom štikli, inače obožavateljica modela s potpisom svjetskih dizajnera Seve je udobnost kao najvažniji faktor za plesačke noge pronašla u modelu komercijalnog brenda Zara.

U Zara štiklama Severina je pronašla udobnost za dnevna i scenska izdanja

>>Lejla Filipović: Zara štikle koje garantiraju zavodljivost i stabilnost

Decentne štikle s crvenom potplatom i trakicom preko prstiju, visoko stilizirane potpeticom u zlatnoj boji i s tankim remenčićem oko gležnja pravile su društvo crvenoj haljini. Sličan stajling okupan u vatrenoj boji i prije mjesec dana Seve je odabrala za dnevno izdanje uz koje je kombinirala identične udobne štikle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju