Gotovo svaki dio njezinog tijela je savršen, a matematičkom formulom je izračunato kako ima najljepše noge, no Jennifer Aniston je priznala kako je održavati odličnu liniju u četrdesetoj uistinu teško zato ništa ne prepušta slučaju, a posebnu pažnju poklanja dekolteu i grudima

Jennifer Aniston je otkrila kako nikuda ne odlazi bez svoje privatne trenerice Mandy Ingber, pogotovo ne na snimanja kako ne bi zapostavila vježbanje. Nastoji ne izlaziti iz zacrtane rutine pa se i na setu diže rano ujutro te svaki drugi dan vježba jogu dva sata.

>> Matematička formula: Izračunajte imate li noge kao Jen Aniston!

>> Koja zvijezda ima najljepši dekolte?

Nakon joge izvodi aerobne vježbe, a velika je ljubiteljica borilačkih vještina koje uključuju puno udaranja što je odlično za gornji dio tijela pa i čvrste grudi.

Same grudi nije moguće učvrstiti, no odabranim vježbama mogu se učvrstiti mišići koji ih okružuju. Jennifer je otkrila kako su joj najdraže vježbe one koje izvodi u teretani, a zbog kojih su gdje god se pojavi pogledi upereni u njezin dekolte. Omiljene vježbe podizanja utega izvodi u tri serije po 12 ponavljanja i to dva puta tjedno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju