Na modnoj reviji donjeg rublja održanoj u diskoteci The Best vruću atmosferu dodatno je zagrijala Nikolina Pišek koja je vješto ovladala pistom i pokazala kako je donje rublje ženin saveznik uz pomoć kojeg može postići uistinu sve što poželi

Nova kolekcija rublja, čarapa, pidžama i spavaćica predstavljena je kratkom, no vrlo atraktivnom revijom u kojoj su uz poznate manekenke predvođena Anteom Kodžoman nastupile i go-go plesačice iz ansambla Marine Tomašević.

Uz atraktivne komade donjeg rublja, predstavljene su i čarape, spavačice i pidžame u kojima su pistom prošetali muški modeli.

Svakako najatraktivniji dio bio je nastup Nikoline Pišek koji je bio šećer na kraju nastupa koji je oduševio okupljene i najavio kako će i ove zime biti važno što se nosi ispod haljina, hlača i kaputa.

Obavezna oprema u hladnim danima su korzeti, halteri te atraktivni čipkasti modeli koji se mogu nazirati ispod odjeće ili pak skriveni čekati na pravi trenutak.

Novitete od kojih će se neki sigurno naći i u njihovim ladicama sa zanimanjem su pogledale Mirna Maras, cure iz grupe Feminnem, Petra Maroja i atraktivna Žanamari Lalić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju