Sjećate li se Mirne Doljan, djevojke s dijagnozom paralize živca na licu? Mirna je prošla kroz najekstremniji make-over do sada,a iako njezinu dijagnozu nije bilo moguće izliječiti, razveselila se novom izgledu

Dva tjedna nakon najekstremnijeg estetskog zahvata make-over tima In Magazina, Mirna Doljan djevojka kojoj je dijagnosticirana paraliza živca a licu krenula je na daljnju preobrazbu.

Nakon komplicirane operacije usna, koju je Mirna fantastično podnijela, došao je red i na zube.

S obzirom na njezinu kompliciranu situaciju stomatologinja nije mogla primijeniti klasičnu metodu make-overa zubi već puno zahtjevniju tehniku ali i materijale.

No rezultati su bili i više nego zadovoljavajući s čime se složila i pacijentica.

Uslijedili su posjeti kozmetičkom i frizerskom salonu gdje su Mirni napravili tretman lica koji je njezinoj koži vratio svježinu, a kosi podarili novu boju i volumen.

>> Jedan sasvim neobičan makeover

U make-over timu su i modna stilistica koja je za Mirnu odabrala novi stajling te vizažistica koja je na kraju ove zanimljive priča diskretnim make-upom stavila točku na 'i'.

S obzirom na veliki izazov koji se nalazio pred timom rezultati su bili i više nego dobri jer je Mirna izgledala fantastično, što je i sama potvrdila zadovoljno se smiješeći i uživajući u svom novom izgledu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju