Osim što svaki odjevni komad koji Catherine Middleton stavi na sebe postane 'it' predmet želja kojeg želi nositi svaka trendseterica, njezina mlađa sestra Pippa jednako uspješno postavlja trendove. Jedan od njih je umjetno preplanuli ten, do nedavno strogo zabranjen za one koje su svoj stil htjele opisati sa riječima – urban i poželjan

Lakirane crne platforme Catherine Middleton dobile su počasni naziv 'The Kate', dok je parfem kojim je vojvotkinja našpricala svoj vrat i zapešća na vjenčanju nestao s polica parfumerija u istom danu kada se saznalo da je riječ o Illuminum: White Petals'. Zahvaljujući ovoj 29-godišnjoj brineti britanske modne marke opasno pogođene recesijom napokon mogu odahnuti, jer su dobili svoju zaštitnicu – The Kate.

Ali mlađa sestra Pippa postala je jednako bitna prilikom oblikovanja želja modnog i kozmetičkog tržišta. Posljednji dokaz za to je i porast interesa za kreme za samotamnjenje kojim je trenutno najpoznatija djeveruša istakla svoj ten.

To dokazuje i jedan od najpoznatiji proizvođača takvih krema 'St Tropez' koji je od kraljevskog vjenčanja zabilježio porast od 200 posto. Mnoge su se Britanke tako ponadale da će i one dobiti izgled kože osunčane na ljetovanju bez odlaska na skupa tropska odredišta ili u obližnji solarij.

>> Pippa nadmašila vojvotkinju Catherine

>> Pippina haljina već viđena na Cameron Diaz

Ako i sami razmišljate o umjetno osunčano tenu s kremama za samotamnjenje, koje su zbog upitne uspješnosti polako pale u zaborav, ne zaboravite da prije njihova korištenja koži trebate priuštiti dobar piling i bogato je navlažiti losionom za njegu tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju