Kucnuo je i taj čas kada će neudobne tange polako, ali sigurno postati prošlost. Ta vijest najviše je pogodila muškarce, dok je većina žena s oduševljenjem pozdravila mnogo komotnije modele poput hipsterica i brazilki koje su preuzele veliki dio tržišta

Nikako nisu udobne, a mogu ih nositi samo žene koje imaju savršenu stražnjicu, zato kada smo čuli vijesti nismo bili tužni jer napornim, minijaturnim tangama je došao kraj.

Iako će gotovo svaka žena u svom ormaru uvijek skrivati barem jedan par najseksepilnijih ili najudobnijih koje ne ocrtavaju rubove, prodaja ovog tipa gaćica duboko zaglavljenih u guzi je značajno pala.
Godine 1993. tange su bile najpopularnije i najprodavanije donje rublje, no do današnjeg dana njihova je prodaja pala za 17 posto pa danas čine svega 23 posto prodaje ukupnog ženskog donjeg rublja.

Na njihovo mjesto polako, ali sigurno došle su klasične retro gaće visokog struka, bokserice, ali i takozvane hipsterice gaćice niskog struka koje karakterizira udobnost i praktičnost prije svega.

>> Trebaju li tange zaista biti na crnoj listi?

>> Koje su to gaćice udobnije od tangi i izdužuju noge?

Iako se ova vijest većini muškaraca nikako neće svidjeti postoji i alternativa, a riječ je o takozvanim brazilkama koje karakterizira ugodan i poželjan materijal i niski struk, ali za razliku od hipsterica nešto su pliće rezane na stražnjici zbog čega mogu izgledati vrlo seksi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju