I nakon gotovo 24 godine nakon što je bila u jedinoj generaciji supermodela Claudia Schiffer izgleda jednako lijepo i ženstveno. Nježna plavuša se nakon dugo vremena pojavila u editorialu, i to za 'Harper's Bazaar' u kojem je oživjela retro stil i zapostavljeni suptilni seksepil

Retro editorial koji je za 'Harper's Bazaar' snimila najnježniji član grupe supermodela, Claudia Schiffer podsjetio nas je zašto se modni divovi poput kuća Yves Saint Laurent i Chanel otimaju za svoje mjesto u njezinoj garderobi.

Ova je četrdesetogodišnjakinja prije 24 godine započela je karijeru supermodela koju je između ostalog obilježilo čak 500 naslovnica. Na taj je impresivan popis dodala i još jednu respektabilni cover, onaj za američko izdanje časopisa 'Harper's Bazaar'.

U dvije različite verzije (za kioske i pretplatnike) pokazala se u retro stilu Brigitte Bardott koji je obilježio i editorial u tropsko-glamuroznom ozračju. Intenzivne boje, printevi i cvjetni motivi glavna su vodilja fotografija Horsta Diekgerdesa.

>> Claudia Schiffer: Najsjajnija u modnom sazviježđu

>> FOTO: 7 neobičnih poza s naslovnice

Tu je priliku ova majka troje djece, Caspara, Clementine i Cosine iskoristila kako bi promovirala i svoju prvu poslovnu potez sa svojim imenom, modnu liniju pletene odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju