Kreme koje ćemo s dolaskom toplog vremena pronaći u svakom ženskom ormariću u kupaonici su one koje uklanjaju celulit i smanjuju opseg tijela. Veliki broj anticelulitnih proizvoda možda će vam zadati glavobolju, kako bi vam olakšali odabir donosimo paletu proizvoda koji djeluju ukoliko ste dosljedni te se pridržavate pravila

Na što pripaziti prilikom odabira?
Prilikom odabira anticelulitnog proizvoda važno je procijeniti s kojim se stupnjem celulita borite te prema tome odabrati kremu ili gel kojim ćete napasti narančinu kožu na bedrima i stražnjici.

Vaš tempo života te vrijeme koje provodite u kupaonici također je ključno za odabir proizvoda. Ukoliko ste užurbani tip pazite da odaberete sredstvo koje se brzo upija, kako ga umjesto vaše kože ne bi upile traperice ili suknja u kojoj odlazite na posao.

Pripazite i na tip kože te odaberite proizvod za masnu, suhu ili kožu sklonu alergijama i crvenilu.

Pravila kojih se morate pridržavati!
Anticelulitni proizvodi nisu čarobni, pa kako bi primjena uistinu urodila dobrim rezultatima potrebno se pridržavati pravila.

Pravilo kojeg se uistinu potrebno pridržavati jest pojačani unos vode u organizam. Koža koja je dehidrirana sklonija je stvaranju celulita.

>> Kojim se namirnicama boriti protiv celulita?

>> Isprobano! U 3 koraka do čvrstih bedara bez celulita

Proizvode je najbolje nanositi na kožu nakon tuširanja jer će koža tada brže i bolje upiti sastojke.

Magična kombinacija glasi: proizvod+zdrava prehrana+tjelovježba
Bez muke nema nauke, a tako je i kod uklanjanja narančine kore. Ne postoji proizvod kojim ćemo namazati stražnjicu i bedra te će celulit nestati. Potrebno je prilagoditi prehranu, birati zdrave namirnice te se baviti tjelovježbom. S obzirom da bitku s celulitom najčešće vodimo kada već zagusti ovo ne bi trebalo biti preveliko odricanje, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju