Na crvenom tepihu u londonskom kazalištu Savoy održana je 59. dodjela nagrada 'London Evening Standard Theatre Awards 2013' koja se dodjeljuje najboljima za kazališna postignuća. Upravo svrstana u kategoriju najboljih bila je i naša Zrinka Cvitešić koja se na crvenom tepihu glamurozne večeri prošetala uz rame najboljih poput Hellen Mirren i Judi Dench

Zrinka Cvitešić London je osvojila ulogom u mjuziklu 'Once' u kojem glumi češku emigranticu, a koji je do sada vidjelo preko 160.000 gledatelja. Uloga joj je prije tri mjeseca priskrbila priznanje za debitanticu godine, ali i nominaciju za najbolju glavnu glumicu u mjuziklu u konkurenciji za najbolja kazališna ostvarenja u Velikoj Britaniji.

Zrinka Cvitešić londonskim crvenim tepihom prošetala je u unikatnoj haljini dizajnerice Matije Vuice

>>Zrinka Cvitešić: Čipkasta haljina o kojoj se još uvijek priča

Na svečanoj dodjeli 'London Evening Standard Theatre Awards' održanoj u kazalištu Savoy, nagrada nije otišla u ruke naše Zrinke Cvitešić, no definitivno ju je potvrdila kao ime koje sigurno kroči na putu prema najboljima.

Stoga je Zrinka na londonskoj glamuroznoj večeri itekako imala razloga za ponosnu šetnju crvenim tepihom za koju je odabrala toaletu s provjerenim potpisom omiljene joj dizajnerice Matije Vuice.

'Haljina je originalna i ručno rađena rezanjem i apliciranjem čipke na svilenu podstavu boje kože, dizajn sam napravila isključivo za ovu priliku' otkrila nam je dizajnerica.

Haljina napravljena od prozirnog tila i ukrašena moćnim detaljima od čipke naglasila je vitko tijelo poznate glumice. Glamurozan stajling upotpunila je romantična frizura na stranu i crveni ruž koji je u prvi plan stavio njezine nježne crte lica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju