Da je jednostavna crna haljina uvijek je pun pogodak zna i Cameron Diaz. Nakit je uvijek dobrodošao, baš kao i sat kakav je i sama nosila na njujorškom humanitarnom događaju. Njezin osmijeh je uvijek čista petica, noge kao i uvijek sjajne, ali nešto na njezinom stajlingu ipak malo 'žulja'

Unatoč tome što 40 godina stara Cameron Diaz nije niti fitness guru niti poznati stručnjak nutricionističke znanosti, njezino zdravo i fit tijelo razlog je zbog kojeg uskoro izlazi njezina knjiga o zdravom životu.

>> Cameron Diaz: Dekolte po prvi puta ukrao pažnju nogama

'U njoj neće biti toliko riječ o tome što ja konkretno treniram ili jedem, već će biti izvor korisnih informacija za djevojke koje će same odabrati što njima najbolje odgovara' otkrila je glumica.

>> Cameron Diaz: Atletsko tijelo u zagrljaju trapera

Da su njezini izbori hrane i vježbanja idealni uvjerila nas je na humanitarnom događaju u njujorškom prirodoslovnom muzeju i to zahvaljujući jednostavnoj crnoj Lanvinovoj haljini.

No, njezinom čvrstom tijelu možda bi bolje odgovarala haljina barem pola broja veća koja ne bi previše stisnula njezina lijepa leđa i gornji dio torza.

Unatoč tome, Cameron se potvrdila kao jedna od najljepših glumica svoje generacije, a brend pokrovitelj manifestacije čiji je sat nosila na ruci nije mogao dobiti zanosniju ambasadoricu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju