Nakon napornih sati snimanja koji znaju potrajati i cijeli dan, glumica serije 'Dila' ističe kako je upravo tada njezinoj koži potrebna najveća njega. Osim detaljnog čišćenja kože, glumica pazi na prehranu kao i na potrebnu dozu sna.

Prehrana je za mene jako važna. Ravnotežu održavam s pomoću kvalitetnog i dobrog sna i programa prehrane u kojem prevladavaju proteini. Jako pazim na čistoću kože. Svaki je dan čistim mlijekom. I uvijek pijem jako puno vode, kao što svi kažu ističe Hatice Şendil.
Za lijepu kožu i zdrav duh, tvrdi kako je vrlo bitno stalno biti u pokretu i okružen prirodom.

'Kemerburgaz je jedno od predjela koji se uklapaju u način života kojim želim živjeti. Budući da jako volim prirodu i životinje, želim živjeti u kući s vrtom. Kemer Golf&Country Club mjesto je koje vam nudi mogućnost bavljenja mnogim sportovima, kao i jahanjem. Jedino se golfom ne bavim, možda u budućnosti.'

Što se tiče mode, tvrdi kako modu ne voli, ali joj se sviđaju stilovi s ukusom, osebujnošću i osobnošću, te također dodaje: 'Ne odustajem od muževnog stila, jasnih crta i snažnih kombinacija. Volim kupovati stvari koje mi upadnu u oči. To su uglavnom stvari za kuću, i moderni i vintage detalji, šeširi, naočale... Nikad ne izađem iz kuće s namjerom da odem u kupnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju