Čini se kako je dekolte postao glavni dodatak glamuroznim haljinama. I dok su do nedavno svoje poprsje otkrivale samo rasne ljepotice poput Christine Hendricks i Kim Kardashian, danas to čine zvijezde svih veličina i generacija pa slobodno možemo reći kako Hollywood poručuje: Isprsite se i pokažite svoj dekolte!

I na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Screen Action Guild okupila se sama filmska elita.

Kao i svake godine u prvom se planu našao crveni tepih kojim su prošetale holivudske zvijezde u atraktivnim toaletama.
Zanimljivo je to što se većina ljepotica odlučila svijetu pokazati zamaman duboki dekolte.

Rasna ljepotica Kristina Hendricks zbog koje se trend velikih grudi ponovno vratio u Veliku Britaniju odjenula je crnu haljinu koja je naglasila njezinu aristokratsku put i žarko crvenu kosu, ali i njezin glavni adut.

Njoj su se pridružile i bujne Kim Kardashian te Sofia Vergara koje su svoje atribute također naglasile dubokim dekolteom.

I njihove iskusnije kolegice Susan Sarandon i Barbare Hershey su se odlučile na zamamne haljine. Glumice koje su već zakoračile u šezdesetu godinu života odvažno su otkrile ramena te još jednom potvrdile kako godine nisu prepreka ženstvenosti.

>> Crna, siva i bež: 3 boje crvenog tepiha

>> Modni detalj za 5: Trudnički trbuščić

No najdublji dekolte ipak su imale vitke ljepotice Eva Longoria i Lea Michelle. Eva je odabrala svjetlo sivu nabranu haljinu grčkog stila, dubokog izreza i otvorenu sa strane, a Lea se poput prave zvijezde prošetala u dugoj glamuroznoj haljini ukrašenoj srebrnim detaljima i preklopljenoj preko grudi u kojoj je izgledala poput dive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju