Zahvaljujući organizatorima prvog hrvatskog Kids Fashion Weekenda i portalu Moda.hr, hrvatski dizajneri mode za djecu dobili su jedinstvenu priliku predstaviti svoje kolekcije posjetiteljima centra Zagreba 5. prosinca ove godine. Naime, posjetitelji zagrebačkog Centra Cvjetni te će subote imati mogućnost na jednom mjestu razgledati te kupiti najnovije kolekcije hrvatskih dječjih modnih dizajnera i brendova.

KFWeekend Store je prvi izložbeno-prodajni događaj hrvatske dječje mode ikada koji će na jednom mjestu, u zagrebačkom Centru Cvjetni, okupiti vodeće proizvođače dječje odjeće i modnih dodataka te na taj način predstaviti originalni domaći modni dizajn kupcima i javnosti.

Zainteresirani će kupci na događanju imati ekskluzivnu priliku nabaviti komade iz najnovijih kolekcija poznatih hrvatskih dizajnera, tekstilaca i obrtnika poput Modne kućice Dizzy, Etne Maar, Rosee, Cipela Valek, Frodda, Barbarele, Plavog dućana, Lollipopa, Korkyra nakita, modnog salona Dora i mnogih drugih. Na eventu će se također naći nekoliko tematskih kutaka za djecu u kojima će se za odličnu atmosferu pobrinuti animatori kroz niz zabavnih sadržaja.

'KFWeekend Store jedinstveno je modno događanje u Hrvatskoj koje na jednom mjestu okuplja hrvatske dječje modne dizajnere, tekstilce i obrtnike, a koji inače nemaju priliku predstaviti se kupcima na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Zagreba. Ideja je da svi građani, ali i posjetitelji Zagreba, u ovo adventsko vrijeme na KFWeekend Storeu pronađu originalne i unikatne poklone za sebe i svoje najbliže' ističu Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman idejne začetnice Kids fashion Weekenda i organizatorice KFWeekend Storea.

Prvi KFWeekend Store imat će i humanitarnu notu, što je vrlo važan dio samoga događaja. Vlatka Smolčić Hokman izjavila je da se „ponose činjenicom da će KFWeekend Store ovih blagdana obradovati štićenike udruge Nova budućnost koja brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Svi posjetitelji te partneri događanja tako će biti u mogućnosti osigurati prigodne poklone i postaviti ih ispod uređenog bora za Novu budućnost koji će krasiti lokaciju ovogodišnjeg KFWeekend Storea u Centru Cvjetni. Sigurni smo da će naši pokloni barem malo uljepšati predblagdansko razdoblje štićenicima Udruge.“

Kids Fashion Weekend Store organizira se u suradnji s modnim portalom Moda.hr čija glavna urednica Lucija Biondić naglašava važnost ovakve promocije za hrvatski modni dizajn, a posebice dječju modu čiju su pojavnost i poziciju na modnom tržištu organizatori ovog događanja počeli jačati upravo s Kids Fashion Weekendom, jedinstvenom modnom manifestacijom u regiji.

Pozivamo vas da 5.12.2015. posjetite prvi Kids Fashion Weekend Store te za ove blagdane razveselite sebe i vaše najbliže originalnim hrvatskim modnim dizajnom te učinite dobro djelo darivanjem štićenika udruge Nova budućnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju