Rihanna se ne boji modnih izazova što redovito pokazuje na svojim nastupima i crvenim tepisima. Tako je i u posljednjem izlasku pred fotografe pokazala nekonvencionalnu modnu poslasticu koja ju je gotovo doslovce pojela

Nakon prošlogodišnje dodjele nagrada Grammy, Rihanni se dogodila najružnija noć u životu. Nakon glamuroznog događaja, pjevačku zvijezdu brutalno je istukao njezin tadašnji partner Chris Brown.

Danas on odrađuje društveno korisni rad, a ona sama i vesela uživa u tulumu održanom u sklopu najave dodjela nagrada Grammy.

Neobičnu i dramatičnu modnu kreaciju potpisuju Viktor&Rolf.

No, haljina koju je za tu priliku izabrala mnogi su opisali vrlo neobičnom i dramatičnom modnom kreacijom.

Mini haljina iza kolekcije proljeće/ljeto 2010. Viktora&Rolf u pastelnim tonovima zelene i ružičaste bila je preveliki zalogaj za sitnu Rihannu. I to doslovce.

Na njezinom lijevom ramenu bio je golemi komad haljine koji je visinom prekrivao pola lica pjevačice.

Avangardni model bio je hrabar potez, ali Rihanna je i u tome izgledala dobro i prilično neopterećena komentarima nekih njezinih kolega koji su se ismijavali ovoj neobičnoj haljini.

Šokantni modeli koje nikada nećete nositi

Budući da je pjevačica s Barbadosa poznata po zanimljivom i često nekonvencionalnom ukusu, jedva čekamo njezin novi javni nastup.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju