Ana Marija Asanović, kćerka nogometaša Aljoše Asanović i studentica prestižnog fakulteta za modni dizajn Instituto Prima Donna u Milanu ovih dana priprema svoje prvo pojavljivanje na Cro A Porteru

Iako pobjednica prvog Split City Fashiona, Ana Marija Asanović nije htjela pokazati niti jednu kreaciju, ipak je otkrila da se kolekcija zove 'Dan jedne žene' za koju je inspiraciju pronašla u starim američkim filmovima.

'Koristila sam prozirne i lepršave materijale jakih boja kako bi pokazala jačinu žene. To je sve što ću vam za sada reći' zagonetno je rekla samozatajna Ana Marija koja je otkrila kako uz šoping i poziranje pred fotoaparatima voli, naravno, i nogomet.

Ukućani je redovito pitaju za modni savjet, a njezin brat Antonio, nova nogometna nada, priznaje kako sestra zna 'pilati' zbog bijelih čarapa.

Nakon završene diplome nada se stažiranju u nekoj velikoj modnoj tvrtki u koju bi mogla ući ukoliko skauti izaberu upravo nju kao mladu nadu koja će raditi za njih.

A kako reagira na česte usporedbe sa Severinom?

'To mi je veliki kompliment. Ona je ipak najljepša Hrvatica i naravno da mi to imponira. Severina ima ono nešto u sebi i sebi i jako je volim' prokomentirala je mlada dizajnerica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju