Do nedavno žene s oblinama pojavljivale su se tek u rijetkim katalozima malih naklada namijenjenim isključivo 'posebnim' trgovinama za osobe XL i XXL veličine. U posljednje vrijeme svjedoci smo sve odlučnijeg proboja žena s oblinama u svijet mode

Nakon što je Mark Fast na pisti londonskog tjedna mode predstavio modele za žene s oblinama, britanska prijestolnica nastavlja svoju borbu protiv 'veličine 0' kao jedine prihvatljive u predstavljanju odjeće ionako namijenjene djevojkama i ženama zdravih proporcija.

Britanska modna marka donjeg rublja za žene bujnijeg 'Bravissimo' tako je u svoju reklamnu kampanju uvrstila žene koje nisu profesionalne manekenke, već njihovi kupci.

Nakon što su kontaktirali 600 žena izabrali su njih pet koje su zasjale u kampanji koja ih je prikazala kao seksi pin-up djevojke.

Obline su trend i na modnoj pisti

One su Patricia Arteaga, Leela Tikadar, Riann Quinn, Katie Hardy i Jess Edwards, a niti jedna od njih nije imala prethodnog iskustva pred kamerama. Možda cure i nisu top-modeli, ali su itekako top komadi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju