Prvu večer Nivea Cro a Portera u zagrebačkom Westgate shopping centru na kojoj se predstavilo čak sedam dizajnera otvorila je revija brenda Hippy Garden koja je oduševila posjetitelje koji su sjedili uz 120 metara dugačku pistu

Dizajnerica Đurđica Vorkapić predstavila je kolekciju pod nazivom 'Bezuvjetna ljubav' i oduševila, za modele izrađene od svile te ukrašene detaljima dizajnerica je inspiraciju pronašla u starom Rimu i Grčkoj. Dizajnerica je naglasila kako je ne zanimaju tuđi komentari i reakcije jer sve što radi od srca.

Uz Hippy Garden, prve večeri 15. Cro A Portera svoje su modele na kružnoj pisti dugoj 120 metara predstavili LINK by Ogi Antunac, Teo Perić za MAK, gošća iz Slovenije Vesna Mirtelj, Arileo i XD Xenia Design.

Poznati i slavni također nisu izostali pa su revije sa zanimanje pratile zvijezde Nove TV Enis Bešlagić u društvu novinarke Svjetlane Matić koji su imali i važnu ulogu, naime duhoviti dvojac je najavio revije. Tu je bio urednik Red Carpeta Daniel Delale s kolegicom Ivanom Nanut i voditeljica Josipa Pavičić.

Dizajneri su predstavili kreacije na pisti dugoj 120 metara, a najveće oduševljenje publike su izazvali modeli Hippy Gardena.

U modi su uživali Nataša Janjić, Neven Ciganović, Natali Dizdar, Tihana Harapin Zalepugin iKristina Krepela. Cro A Porter je posjetila i srpska pjevačica Seka Aleksić u društvu zaručnika i izavala pravu pomamu među pripadnicima sedme sile.

Ogi Antunac koja je prošle sezone debitirala na ovoj manifestaciji pokazala je kolekciju pod nazivom 'Simply complicated black' u kojoj prevladavaju koža i svila te uz crnu i smeđa boja. Ono što je okupljenima upalo u oči više od samih modela je make up, bijele usne koje su krasile modele.

Teo Perić je za robnu kuću MAK napravio lepršavu kolekciju koja će se nači u ormarima mnogih žene. Ženstveno, jednostavno i nosivo je ono što ovaj dizajner poklanja pripadnicama ljepšeg spola.

XD Ksenija Design je pokazala kolekciju u veličinama od 42 do 50.

Gošća iz Slovenije Vesna Mirtelj je zagrebačkoj publici pokazala površnu kolekciju u kojoj prevladavaju crna, siva i bež boja, a iz prvog reda ju je podržala pjevačica Anđa Marić koja voli njezine kreacije, dok je revija Vero Moda posjetiteljima pokazala nosivu i jednostavnu kolekciju čije komade ćemo svakako sretati na ulici.

Kreacije od najfinijih materijala te senzualni modeli u bijeloj boji obilježili su jubilarnu reviju branda Arileo koji se jučer deseti put predstavio na Cro A Porteru.

>> Cro A Porter otvaraju Enis Bešlagić i Hippy Garden

Prvu večer je zatvorila revija XD Xenia Designa koja je očarala izborom punijih modela koji su odgovarali veličini od 42 do 50 te suvereno zavladali pistom. Dizajnerica je tako javno progovorila o borbi protiv 'veličine 0' koja je must have za modele i manekenke.

Voditelji druge večeri Cro A Portera su Boris Banović poznatiji kao Fashion Guru i novinarka Red Carpeta Ivana Nanut pred čijim paprenim pitanjima strepe svjetski celebovi.

Tijekom Cro A Portera ekipa Nove TV bit će smještena u svom posebnom 'Nova TV kutku' iz kojeg će biti najavljivane revije i u koji će na intervjue navraćati i ostali celebrity posjetitelji ovog modnog spektakla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju