Fotograf Mark Seliger pretvorio je Demi Moore u djevojku iz snova u travanjskom broju časopisa Harper's Bazaar. Okružena crvenim balonima, u društvu žirafe te na fotografiji s babuškama Demi kao i uvijek izgleda fantastično

Nije zgorega ponoviti kako joj je uz botox i razne tretmane kojima se 47-godišnja glumica prepušta ovaj put pomogao i Photoshop, a savršenom izgledu pridonijela je i skupocjena dizajnerska odjeća te vrhunski rad vizažista.

Za modnu priču tijekom koje se Demi pretvorila u Alisu u zemlji čudesa posuđene su haljine nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera, a nakit i cipele koje je glumica nosila vrijede i po nekoliko tisuća dolara.

Demi Moore još uvijek prkosi gravitaciji

Na fotografiji koja krasi naslovnicu Demi nosi Chanelovu haljinu vrijednu 14 tisuća dolara, a ogrnuta je bolerom čija je cijena 6 tisuća dolara. Haljinu i cipele s fotografije na kojoj je glumica pozirala uz žirafu dizajnirao je Alexander McQueen, a onu u kojoj pozira uz babuške potpisuje Jason Wu, omiljeni dizajner američke prve dame Michelle Obame.

Cijena Wuove roza haljine s remenom je 4 tisuće dolara, dok Diorova crvena haljina koju nosi na fotografiji na kojoj je okružena balonima stoji 7 tisuća dolara.

Kada je tijekom snimanja ovih fotografija u prosincu prošle godine Demi jednu stavila na Twitter jedan od korisnika joj je napisao poruku da izgleda staro.

Obrazi i vrat Demi Moore izgledaju staro

Demi koja je na održavanje svog izgleda potrošila velike svote jednostavno se nije mogla pomiriti s tom izjavom te je odgovorila 'Imam 47, kako bih trebala izgledati?'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju