I ove će se godine dvadeset ljepotica iz cijele Hrvatske boriti za titulu Miss Universe Hrvatske na izboru koji će se održati u subotu, 27. ožujka u Zagrebu. Pogledajte kandidatkinje koje će se boriti za laskavu titulu i krunu

Ovogodišnje natjecanje će voditi Nikolina Pišek koja će i otkriti kome će prošlogodišnja pobjednica Sarah Ćosić predati krunu. Prijenos izbora za Miss Universe Hrvatske možete pogledati 28. ožujka na Novoj TV.

U završnici natjecanja prošlogodišnja će nositeljica titule Sarah Ćosić predati krunu pobjednici, koja će nastojati dostići izvrstan prošlogodišnji uspjeh sa svjetskog natjecanja gdje je Hrvatica Sarah Ćosić ostvarila odlično jedanaesto među čak 84 natjecateljice.

Veliki uspjeh joj je otvorio mnoga vrata pa će se Sarah u rujnu odlučiti hoće li svoju adresu zamijeniti za onu u New Yorku.

Miss Universe Hrvatske će osim prekrasne krune i čak dvadeset drugih nagrada u trajno vlasništvo dobiti i automobil Chevrolet 'Spark'. Ljepotice se za ovaj prestižan izbor pripremaju posljednja dva mjeseca što zasigurno jamči još jedan izbor za pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju