Nježna i uvijek decentna Jelena Veljača na premijeri predstave 'Garaža' pojavila se u žarko crvenoj haljini naglašenog dekoltea. Kreacija usuglašena s njezinim nježnim tenom i plavom kosom bila je pun stilistički pogodak

Jelena Popović-Volarić, poznatija s prezimenom Veljača, na premijeri kazališne predstave 'Garaža' redatelja Ivice Buljana u Zagrebačkom kazalištu mladih pojavila se sa suprugom Jankom.

Za razliku od većine okupljenih, lijepa Jelena je prisustvovanje premijeri opravdano doživjela kao svečanost, te je izabrala ženstvenu kreaciju.

Odjevena u žarko crvenu haljinu s dekolteom dubljim nego u njezinim dosadašnjim modnim izborima, izgledala je uobičajeno decentno, ali i seksepilno.

VIDEO: Jelena Veljača i Severina nose skupo i sa stilom

Tu je ženstvenu kreaciju upotpunila žarko crvenim ružem na usnama i trendi valovitom kosom u stilu glamuroznog Hollywooda 40-tih godina prošlog stoljeća.

VIDEO: Zamamne obline poznatih vole crveno

Je li mlada spisateljica inspirirana humanitarnom modnom revijom u New Yorku na kojoj su poznate osobe prošetale isključivo crvene haljine ne znamo, ali sigurno je da je i ovim modnim izborom pokazala zašto su je čitateljice Zadovoljne izabrale za ženu s najviše stila u 2009. godini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju