Jennifer i Jessica zajedno glume u filmu 'Dan zaljubljenih', a dobre su prijateljice i u privatnom životu. Zajedno krase naslovnicu časopisa Marie Claire i otkrivaju planove za budućnost

Djevojke su uživale na snimanju fotografija za Marie Claire te otkrile kako su više nego zadovoljne radom na filmu koji će otkriti koliko ljubav može biti komplicirana u svojoj jednostavnosti.

Glumice zajedno traže odgovor na pitanje što je prava ljubav u filmu 'Dan zaljubljenih'.

Jennifer Garner je na naslovnici zablistala u lila haljini Isaaca Mizraha iz kolekcije za proljeće 2010., a Jessica Biel u svijetloj haljini prošivenoj čipki s potpisom Marchesa. Na ostalim fotografijama glumice se pojavljuju u haljinama koje potpisuje sve traženija Victoria Beckham.

Na pitanje osjeća li potrebu za osnivanjem svoje obitelji kada vidi Jennifer s dvoje djece, 27-godišnja Jessica Biel je odgovorila kako ne razumije gdje njezina kolegica pronalazi vremena za posao i obitelj.

'Imam osjećaj da mi je ispunjena svaka sekunda u danu i da nemam vremena za sve što bih željela, no nije mi jasno kako Jennifer sve stigne', rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju