Kate Moss je posudila svoje slavno lice magazinu Harper's Bazaar. I dok je na naslovnici sama, na fotografijama unutar korica dijeli postelju s još dva muškarca

U svom izdanju za ožujak Harpers Bazaar je pokazao 36-godišnju Kate kako uživa u krevetu s dva muškarca. Fotografije je snimio Peter Lindbergh, a Kate je jednostavno uživala snimajući ih.

'Petera poznajem od svoje 18 godine kada sam snimala fotografije za Harper's Bazaar. on je stara škola, takvi fotografi su danas rijetkost', rekla je Kate.

Kate ni uživanje kokaina pred kamerama nije uspjelo baciti na dno.

Kate je od samog početka karijere jedna od vodećih supermodela, a kolika je glad za informacijama o njoj govori i podatak da Muzej dekorativnih umjetnosti u Parizu priprema izložbu njezinih fotografija koja će se otvoriti u proljeće 2011.

Kate Moss šokirala izjavom o mršavosti

Žena koju ni uživanje kokaina pred kamerama nije uspjelo baciti na dno uistinu je svestrana pa je uz liniju odjeće za Top shop, dizajnirala i modne dodatke za svoj omiljeni brand torbica Longchamp.

Kate Moss odustala od nošenja grudnjaka

'Nisam dizajnerica, samo volim odjeću. Ne znam crtati, ni šivati, a ne znam ni krojiti odjeću. Nikada ne bih mogla iz šala napraviti suknju', rekla je Kate.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju