Sve cjenjenija kao dizajnerica Victoria Beckham, možda nije toliko kreativna kao što se mislilo. Naime, gospođa Beckham, kratka u idejama odlučila se za dugoprstu varijantu uzimajući tuđe ideje

Svaki mladi dizajner shvatio bi kao veliki kompliment kada bi njegove kreacije poslužile kao inspiracija nekoj poznatoj dizajnerskoj ili medijski eksponiranoj faci.

Svoje oduševljenje viđenim, sve popularnija novopečena dizajnerica izrazila je čistom krađom prikazane kreacije

S time se slaže i mladi britanski kreator Osman Yousefszada koji je za svoju kolekciju jesen/zima 2009/10 dobio same komplimente.

Riječi hvale javnim putem nije uputila Victoria Beckham, ali je svoje oduševljenje viđenim sve popularnija novopečena dizajnerica izrazila čistom krađom prikazane kreacije.

Ona je u svojoj hvaljenoj kolekciji prikazanoj na njujorškom tjednu mode prikazala gotovo identičnu haljinu viđenu prošle sezone u Londonu.

'Mnogi su mi ukazali na sličnost između moje i Victorijine haljine. Ja sam svoju osmislio nakon što sam se omotao ručnikom nakon tuširanja koji je nesmetano padao suptilno naglašavajući liniju tijela. Taj sam kroj preslikao na haljinu, iznutra je podebljao korzetom i tako joj dao ženstveniji izgled' otkrio je dizajner.

>> VIDEO: Stilske igrice tjedna mode u New Yorku

>> Victoria Beckham u pohodu na torbe i cipele

A koliko je sličnost između spornih haljina, procijenite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju