Nikolina Pišek i Mia Kovačić su u kreacijama Linee Exclusive otpratile ovogodišnjih 14 natjecatelja Farme u izolaciju koja će za najhrabrije potrajati tri mjeseca. Dvije dame su sigurno jedan od razloga zbog kojeg ćete pratiti emisije uživo petkom

Već dobro poznate domaćice farme Nikolina i Mia ove će godine ponovno zablistati u kreacijama koje će naglasiti njihovu ljepotu i seksepil.

Obje voditeljice su nosile kreacije Linee Exclusive, Nikolina u plavoj, a Mia u boji ciklame.

U nedjeljnoj emisiji djevojke su promijenile dva outfita, pa su se pred kamerama prvo pojavile odjevene poput djevojaka sa sela u kreacijama Noa Noa i blatnim čizmama da bi potom zablistale u seksi haljinama.

Obje voditeljice su nosile kreacije Linee Exclusive. Nikolina Kostanjšek koja se i ove godine brine za styling za Nikolinu Pišek je odabrala pariški plavu kratku haljinu dok je Mia Kovačić nosila haljinu boje ciklame.

Ovogodišnja farma je svakako najteža za Nikolinu Pišek koja se jučer oprostila od svog dečka Kristijana Curavića koji će kao jedan od natjecatelja pokušati postati pobjednik.

Više o Farmi pročitajte ovdje.

Iako je Kristijan Nikolini prešutio da se prijavio na Farmu, ona ga je u toj odluci podržala, a u njega će zaljubljeno gledati putem malih ekrana. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju