Obitelj i prijatelji na zagrebačkom su se Mirogoju oprostili od prerano preminulog Tome Vrbana. Vizažist koji je svojim rukama stvarao umjetnička dijela na licima žena ostat će svima zauvijek u sjećanju

Tomo Vrban je preminuo u ponedjeljak s navršene 32 godine života nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Vizažist je izgubio bitku s karcinomom na mozgu dijagnosticiranim krajem rujna prošle godine.

>> U čast Tomi Vrbanu manekenke na Cro A Porteru večeras bez šminke

Iako je u veljači njegova bolest posustala, te se zdravstveno stanje vidno popravilo, teška bolest ipak je bila jača od vječno optimističnog i energičnog Vrbana.

U javnosti je posljednji put viđen na premijeri mjuzikla 'Devet' u društvu prijatelja. Njegovi najbliži, još uvijek u vidnom šoku, ističu kako će ga između ostalog pamtiti po zaraznoj pozitivnoj energiji i volji za životom koja ga nije napuštala niti u najtežim trenucima.

Koliko su njega i njegov rad cijenile modna i estradna scena pokazao je i njegov ispraćaj na Mirogoju.

Pjesmom su se od prijatelja oprostile sestre Ivana i Marija Husar, a Tomina dobra prijateljica Jelena Popović Volarić shrvana od boli nije smogla snage pročitati pismo koje mu je napisala.

Uz obitelj i Sašu Jokovića, prijatelja i suosnivača škole šminkanja Vrban&Joković od Tome su se oprostili mnogi njegovi prijatelji, ali i mnogobrojne osobe iz javnog života koje su tijekom godina s njim imali priliku surađivati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju