Predzadnji dan njujorškog tjedna mode obilježile su revije Michaela Korsa, Oscara de la Rente, Phillipa Lima i Anne Sui. Svoje viđenje jeseni i zime pokazali su i Justin Timberlake i Ayala kroz svoj brend William Rast

Jedno je sigurno, ukoliko slijedite modne trendove u vašem će se ormaru već ove jeseni morati naći barem jedan odjevni predmet izrađen od krzna, onog umjetnog naravno.

Dugo očekivanu reviju američkog jet set dizajnera Michaela Korsa pogledali su Michael Douglas, Donald Trump u društvu supruge i glumica Laura Linney.

Njegove kreacije rado nose Angelina Jolie, Victoria Beckham, Michelle Obama i Blake Lively, pa je zbog toga i u kreacijama za jesen/zimu 2010. zaigrao na glamuroznu i luksuznu kartu. Sportska kolekcija koju je prikazao obiluje kašmirom, krznom, dugim kaputima, vestama-haljinama i uskim hlačama. Sve nabrojeno sigurno ćemo vidjeti na mnogim paparazzi fotografijama celebrityja.

Dizajnerica Anna Sui pokazala je reviju punu energije, života i optimizma. Na prvi tren izgleda kao da je previše boja i uzoraka pomiješala u jednu liniju, no njoj je lako oprostiti te sitne modne prijestupe, ako se oni uopće mogu tako nazvati.

Reviju koju je iz prvog reda pogledala Pixie Geldof otvorile su prekrasne haljine, da bi Anna Sui zatim pokazala svoje viđenje vojničkog šika na vrlo ženstveni način. I on aje u svoju kolekciju za jesen/zimu ukomponirala krzno, pravo i umjetno kako bi svatko mogao odabrati ono što voli.

Phillip Lim je inspiraciju za svoju kolekciju pronašao u disco i punk glazbi. 'Obožavam disco glazbu i platforma cipele', rekao je dizajner modnim urednicima Voguea i tako otkrio zašto njegova linija predstavljena na njujorškom tjednu mode izgleda kao da je zalutala u neka stara, možda bolja i sretnija vremena.

Oscar de la Renta je New Yorku pokazao reviju prepunu boja i klasičnih ženskih modela koji su uvijek nosivi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju