Louis Vuitton modno je ime nad kojim trendseterice ili odmahuju rukom nezainteresirane za prosječne torbice ili slave svaki komad kože s utisnutim LV logom. One će se sigurno raspametiti i nad novom LV kreacijom

Dizajnersko ime čiji se logo smatra statusnom potvrdom, barem kod površnih trendseterica, svakako je Louis Vuitton. Sve one koje ne pitaju za cijenu i dizajn dok se god LV jasno ističe, uživat će u njegovoj novoj torbici za koje će svi ostali reći - jer se oni to šale?

Nova 'luivuitonka' dio je kolekcije za proljeće/ljeto nazvane 'Please Peruse' i ono što je čini posebno jest dizajn inspiriran vrećama za smeće. Dizajner na čelu kreativnog tima koji je ovu domišljatu torbu odlučio ponuditi ženama širom svijeta je uvijek inventivni Marc Jacobs.

Cijena tog modnog dodatka u kojem papirići od bombona ili prazna plastična boca neće izgledati neprimjereno iznosi oko 2,000 dolara.

VIDEO: Spacy! Cipele dizajnirane u kuhinji Marca Jacobsa

Možemo se mi čuditi, ali nema mjesta ni najmanjem tračku sumnje da će na mondenim mjestima Milana, Pariza i New Yorka upravo ovakve torbe dobivati najviše komplimenata statusnim simbolima zaslijepljenih ljubitelja mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju