Njujorški tjedan mode je jučer doživio svoj najzanimljiviji i najuzbudljiviji dan. Razlog su Verea Wang, Narciso Rodriguez, Badgley Mischka, Max Azria i Diesel Black čije su revije iz prvih redova promatrala slavna lica

Anna Wintour, glavna urednica američkog Voguea je dobro poznato ime u svijetu mode i pomno prati događanja na njujorškom tjednu. Do sada je na gotovo svim revijama ona bila ta koju su paparazzi najčešće snimali, no slavu su joj na reviji Pamelle Roland oduzele glumice Brooke Shields i Mena Suvari.

Jedna od najočekivanijih revija ovogodišnjeg tjedna mode u new Yorku je ona Diesel Black Gold i to iz razloga što je svoju kolekciju za ovaj brend prvi puta predstavila dizajnerica Sophia Kokosalaki. Kolekcija je predstavila traper u kombinaciji s kožom, i zakovicama, urbano i moderno te svakako nosivo.

New York u znaku kreacija zaogrnutih krznom

VIDEO: Stilske igrice tjedna mode u New Yorku

Vera Wang je u New Yorku pokazala izrazito tamnu kolekciju za jesen/zimu 2010. u kojoj se poigrala s tilom, dok Badgley Mischka ženu vide u dugim haljinama, najčešće otvorenog ramena.

Narciso Rodriguez pokazao je asimetrične haljine, kratke jakne i uske suknje. Čiste linije i odlični krojevi su odlika tamne kolekcije, a dizajner je još jednom svojom kolekcijom za jesen/zimu 2010./11. pokazao da spada u sam modni vrh. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju