Novi predsjednik Hrvatske Ivo Josipović je prisegnuo u društvu obitelji, supruge Tatjane i kćeri Lane koje su stilski zablistale na Markovom trgu. Prva dama je odjenula kreaciju koju je odabrao Dalibor Betti, a Lana je zablistala s frizurom kakvu nosi Jennifer Aniston

Stil i odjeća prve dame i njezine kćeri Lane izaziva pažnju javnosti od kada je Ivo Josipović izabran za trećeg Hrvatskog predsjednika.

Isto je i danas kada je na Markovom trgu održana inauguracija tijekom koje je Ivo Josipović prisegnuo na predsjedničku dužnost u pratnji obitelji.

Odjeću prve dame Tatjane Josipović odabrao je kreator Dalibor Betti i napravio odličan posao.

Prva dama je zablistala u plavoj kreaciji modne marke Estare Culto ukrašenoj s decentnim brošem.

Nakon dobrog izbora odjeće koju je nosila tijekom izborne noći gdje je zablistala u ljubičastoj haljini s bolerom, Betti je ponovio uspjeh i za inauguraciju odabrao plavu kreaciju modne marke Estare Culto ukrašenu s decentnim brošem.

Prva dama izgleda elegantno i diskretno uz predsjednika koji je odabrao tamno odijelo modne kuće Siscia koje je kreirala Nataša Stramecky i kaput od kašmira s ušivenim gumbima.

Njihova kći Lana također je elegantna, a najviše pohvala zaslužuje njezina frizura koju je proslavila holivudska glumica Jennifer Aniston koja slovi kao zvijezda čije frizure najradije kopiramo.

Raspuštenu kosu s pletenicom Jennifer je nosila na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara kada je pokupila velike pohvale za odabir frizure.

Najtraženija frizura je ona - Jennifer Aniston

Kako napraviti pletenicu kakvu nose Lana Josipović i Jennifer Aniston?

1. Napravite stazu koja neće biti na sredini glave, već više prema lijevoj ili desnoj strani, ovisno o tome s koje ćete strane raditi pletenicu. Ukoliko će ona biti s desne strane, neka staze budu više ulijevo i obrnuto.

2. Uzmite pramen kose debljine 5 centimetara.

3. Ostatak kose maknite s lice povezujući je u rep. Ne morate brinuti o urednosti repa, jer kosu ionako mičete samo zato da biste lakše mogli napraviti pletenicu.

4. Iz izdvojenog pramena napravite francusku pletenicu, poznatu kao i riblju kost, duljine oko 15-ak centimetara.

5. Opustite kosu kako biste izrađenu pletenicu dvjema prekriženim ukosnicama pričvrstili za ostatak kose.

6. Po želji pramenove u pletenici možete malo podignuti. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju