Na koncertu održanom u čast Đorđe Novkovića, okupila su se najveća imena hrvatske estrade. Pjevale su se pjesme jednog od najpoznatijih hrvatskih kompozitora, a nosile su se i upečatljive kreacije

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je koncert u čast jednog od najznačajnijih hrvatskih kantautora Đorđe Novkovića. Ujedinjeni pod sloganom 'Malo mi je jedan život s tobom' mnoge su estradne zvijezde podsjetile na veliki opus prerano preminulog kompozitora.

Tom su prilikom i mnoge ženske zvijezde događaj upotpunile i dojmljivim izborom odjevnih kombinacija izabirući svečane i vrlo upečatljive kreacije. Danijela Martinović pokazala se u mini haljini upravo kao i Jelena Rozga koja se ipak odlučila za decentniju varijantu.

Severina: 'Žena je naseksi u muškoj košulji'

Danijela je imala i najupadljiviji element haljine Lane Jurčević, svjetlucave šljokice, tako da se njezin modni izbor blještave mini haljine otvorenih leđa teško opisati suptilnim i neupadljivim. No, mnogi bi se složili da splitska pjevačica ima što i pokazati.

VIDEO: Danijela: 'Ja sam fina, ja ližem'

Severina
je pak izabrala svečanu dugu haljinu vatreno crvene boje koja je naglasila njezin dekolte. Svoj uobičajen seksepil pjevačica je tako stavila u drugi plan dajući prednost glamuru.

Jednim klikom pratite sve novosti i nagradne igre na Facebooku!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju