Treća večer Cro A portera je pokazala tamnu i morbidnu stranu mode. Reviju su kao i prethodnih večeri najavile zvijezde Nove TV, šarmatni Ivo Perkušić i voditeljica Scene Martina Podgorski

Prve minute su i jučer bile posvećene Tomi Vrbanu. Dizajneri Matija Vuica, A'marie, Linea Exclusive i XD Xenia Design koji su surađivali s izložili su haljine na lutkama kojima je lice bilo skriveno i tako još jednom odali počast prerano preminulom vizažistu.

Svojim su dolaskom večer začinile i mnoge poznate osobe pa su tako modnu poslasticu pogledale Zrinka Cvitešić, Ana Jelušić i Janica Kostelić, novinarka Nove TV Fani Stipković, Vlatka Pokos, Sonja Kovač, bivša manekenka Kristina Bradać Smoje i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Treću večer na pistu su prvo izašli modeli Marina Design, uz odlične kreacije dizajnerica je savršeno ukomponirala nakit Sanje Čović.

Neki od modela na licu su nosili maske, a cijela je revija odisala morbidnošću kakvu smo često gledali kod preminulog britanskog dizajnera Alexandera McQueena.

Tamna šminka, sado mazo elementi i grimase obilježili su i reviju branda Sin Factory tijekom čije je revije jedna od djevojaka pala na pisti i pritom otkrila stražnjicu i grudi.

Modeli izrazito čudnog ponašnja ipak su nam pokazali kako ćemo nositi tajice, kratke suknje i korzete, no bez bolnih grimasa uz koje su prodefilirale dugom pistom ovogodišnjeg Cro A Portera.

Zipper je zagrebačkoj publici predstavio urbanu i nosivu kolekciju namijenjenu mladima, a srpski dizajner Dejan Despotović pokazao je kolekciju pod nazivom BLACK i jedini na pistu poslao muške i ženske modele te ispunio želju Indiri Vlajkić Mujkić koja se jučer kamerama Nove TV požalila kako joj nedostaju muškarci koje bi mogla gledati i i u njima uživati.

>> Manekenka pala pred publikom i pokazala guzu i grudi

>> Cro A Porter: Čipka, sado mazo i ipak našminkani modeli

Dizajner Luka Grubišić koji se prošle godine prvi puta predstavio na Cro A Porteru jučer je pokazao kolekciju inspiriranu Mediteranom.

Brand Boudoir i sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević predstavile su se 15 put na Cro A Porteru i kao i gotovo svaki put oduševile kreacijom koju su nazvale Faun's mistress. Tamne boje i druga strana Boudoir žene natjerala je publiku da plješće gotovo bez prestanka što je o rad dizajnerica govorilo više od riječi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju