'Čovjek samo srcem vidi, bitno je očima nevidljivo.' Ovaj citat iz Malog princa bio je životni stav Tome Vrbana koji je prošli tjedan preminuo. Od njega su se na emotivan i dirljiv način oprostili brat Ante i prijatelji

Tomo je za mnoge bio izvor ljubavi i energije te ruka koja ih je tjerala da na život gledaju s vedrije strane.

'Moj brat Tomo je bio koncentrat ljubavi, tako je živio cijeli život i takvog ćemo ga i pamtiti', opisao je brata Ante Vrban te podsjetio kako je Tomo otišao dostojanstveno i u borbi. 'Tome fizički nema, no on je svugdje oko nas i uvijek će biti'.

Tomin prijatelj i partner s kojim je vodio školu za vizažiste Vrban&Joković, Saša Joković rekao je kako je Tomo bio osoba koja je vjerovala u njega i davala mu vjetar u leđa.

'Imao je energiju za oboje, bez obzira što ga nema on je tu i čujem ga svaki dan', rekao je Saša.

Kristina Smoje posvetila je Tomi nekoliko stihova i tako se oprostila od dragog prijatelja, a u prekrasnom će sjećanju ostati i manekenki Petri Friganović.

Njegova prijateljica Matija Vujica zbog prerane smrti otkazala je reviju na Cro A Porteru. Poručila mu je kako su započeli priču koju nisu završili. Matija je sigurna kako Tomo negdje gore pazi na sve...

'Tomina misija na ovom svijetu je bila uljepšavanje, u svakom smislu te riječi', rekao je Saša Joka, modni urednik Ellea.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju