Isklesano tijelo i savršeno lice su karakteristike koje pripadaju najzgodnijim muškarcima na svijetu, modelima.Njihov život rasvijetlit će novi reality show, koji će zasigurno biti prava poslastica za žene diljem svijeta

Oni su mladi, zgodni, isklesani latino frajeri. Odlučili su se baviti manekenstvom, i glavni su akteri novog realytija Model City koji će pratiti pet muških modela u New Yorku dok pokušavaju proći casting za reviju, snimaju editorijale i međusobno se natječu.

Oni su tamoputi modeli Wendell, Ibrahim, Nelson, Henry, Zeric i Salieu.

Reality ne prati borbu za uspjeh - jer se već radi o uspješnim muškim manekenima. Pratit će se njihov život iz dana u dan te trud kako da ostanu na vrhu.

Petorica zgodnih muškaraca su već uspješni modeli, ne bore se za opstanak na tržištu, već su viđeni, rade za mnoge klijente i u dobrim su odnosima s raznim dizajnerima za koje rade godinama.

Ibrahim je model drugačiji od drugih, rođen kao musliman manekenstvom se počeo baviti dok je pohađao umjetničku školu i smatra se prvo umjetnikom, a tek onda modelom.

'Nisam samo lijepo lice, imam i mnogo talenta. Nisam samo osoba koja želi biti zgodna pred drugima i reći - hej gledajte me, ja sam samo zgodan, radije bih govorio - gledajte, ja znam dizajnirati ovo ili izraditi ono', rekao je Ibrahim.

Pogled s druge strane kamere pokazat će kako iza naoko glamuroznog života, ludih partyja, revija najpoznatijih dizajnera, stoji mnogo rada i muke. No osim toga, pogled na život ovih frajera zasigurno će biti poslastica za mnoge žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju