Sarah Jessica Parker, popularna Carrie Bradshaw iz Seksa i grada, postala je kreativna savjetnica američke modne kuće Halston Heritage, a linija odjeće na čijem je radu sudjelovala prikazana je u sklopu njujorškog tjedna mode

Linija odjeće za jesen/zimu 2010. prikazana je na prezentaciji tijekom koje je Sarah razgovarala s posjetiteljima i novinarima.

Modeli u čijem je radu sudjelovala popularna Carrie bit će dostupni svima jer će cijenama itekako odskakati od inače skupih komada s potpisom Halston.

Glumica je zaštitno lice brenda Halston od rujna prošle godine, a na predstavljanju nove linije pojavile se u sjajnom metalic topu i strpljivo razgovarala s posjetiteljima te se fotografirala s obožavateljima.

Sarah Jessica Parker zažalila zbog snimanja 'Seksa i grada'

Modeli u čijem je radu sudjelovala popularna Carrie bit će dostupni svima jer će cijenama odskakati od skupih komada s potpisom Halston.

Mnogi su je opisali kao idealno upakiran dar za Valentinovo koji bi svatko poželio.

Prisjetila se i svog prvog komada s potpisom Halston kojeg je nosila u doba Studia 54, tada je taj skupocjeni odjevni predmet posudila od prijateljice.

Bijela haljina koju Carrie nosi na plakatu za nadolazeći filmski hit 'Seks i grad 2' potpisuje Halston, a ubrzo nakon što ju je ona odjenula postala je jedan od traženijih odjevnih predmeta u Americi.

Zbog starenja glumica ubrzano se snima 'Seks i grad 3'

'Sarah Jessica je prava američka ikona stila, a sada je dobila priliku zasukati rukave i s timom osmisliti liniju odjeće' rekla je Bonnie Takhar, izvršna direktorica Halston Heritagea nakon što je potpisan ugovor s glavnom glumicom u filmu 'Seks i grad'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju