Sunčana subota izmamila je građane na ulice diljem zemlje, a živo je bilo i u Zadru gdje su mnogi građani odlučili uživati u šetnjama i ispijanju kave na otvorenom.

Među njima bila je i lijepa brineta koja je za subotnju šetnju gradom odjenula jednostavnu i nepogrešivu kombinaciju. Bijelu majicu uz vrat, kaput u istoj boji i sive traperice skinny kroja nosila je uz jedne od najpoželjnijih tenisica na tržištu, one u bijeloj boji.

Slika nije dostupna Tako to rade Francuskinje: Proljetne street style kombinacije s pariških ulica

U njenom slučaju radi se o popularnim bijelim tenisicama modne kuće Alexsander McQueen s debljim potplatom i crnim detaljem na stražnjem dijelu za kojima je modni svijet lud već nekoliko sezona, a rado ih nose i brojne svjetske zvijezde. 

A bijele tenisice svih marki i oblika već dugo su gotovo nezaobilazan dio ženske garderobe. Bez obzira na stil, mnoge žene rado ih imaju u ormaru zbog njihove svestranosti. Nosive su uz gotovo sve, a te činjenice itekako su svjesni proizvođači pa u ponudi redovito imaju razne modele.

Tijekom proljetnih mjeseci bijele tenisice prizor su koji je na gradskim ulicama nemoguće izbjeći. Više nisu rezervirane samo za traperice ili trenirke. Žene ih nose i uz finije komade poput haljina i suknji, a odlično izgledaju i uz odijela.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće

U svakom slučaju, bijele tenisice su par obuće s čijom kupnjom nećete pogriješiti.

Na kraju, spomenut ćemo da je lijepa Zadranka u šetnji gradom imala najbolju i najslađu moguću pratnju. Dva šarmera koja su, sigurni smo, privlačili poglede svih prolaznika.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju