Sunčana subota izmamila je građane na ulice diljem zemlje, a živo je bilo i u Zadru gdje su mnogi građani odlučili uživati u šetnjama i ispijanju kave na otvorenom.

Galerija

Među njima bila je i lijepa brineta koja je za subotnju šetnju gradom odjenula jednostavnu i nepogrešivu kombinaciju. Bijelu majicu uz vrat, kaput u istoj boji i sive traperice skinny kroja nosila je uz jedne od najpoželjnijih tenisica na tržištu, one u bijeloj boji.

U njenom slučaju radi se o popularnim bijelim tenisicama modne kuće Alexsander McQueen s debljim potplatom i crnim detaljem na stražnjem dijelu za kojima je modni svijet lud već nekoliko sezona, a rado ih nose i brojne svjetske zvijezde. 

Zadranka je imala najslađu pratnju
Zadranka je imala najslađu pratnju (Foto: Marko Dimic/PIXSELL)

A bijele tenisice svih marki i oblika već dugo su gotovo nezaobilazan dio ženske garderobe. Bez obzira na stil, mnoge žene rado ih imaju u ormaru zbog njihove svestranosti. Nosive su uz gotovo sve, a te činjenice itekako su svjesni proizvođači pa u ponudi redovito imaju razne modele.

Tijekom proljetnih mjeseci bijele tenisice prizor su koji je na gradskim ulicama nemoguće izbjeći. Više nisu rezervirane samo za traperice ili trenirke. Žene ih nose i uz finije komade poput haljina i suknji, a odlično izgledaju i uz odijela.

U svakom slučaju, bijele tenisice su par obuće s čijom kupnjom nećete pogriješiti.

Na kraju, spomenut ćemo da je lijepa Zadranka u šetnji gradom imala najbolju i najslađu moguću pratnju. Dva šarmera koja su, sigurni smo, privlačili poglede svih prolaznika.

Za šetnju gradom djevojka je obula najpoželjniji model tenisica
Za šetnju gradom djevojka je obula najpoželjniji model tenisica (Foto: Marko Dimic/PIXSELL)