Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe Vi. posjetili su Sevillu i Cordobu.

Galerija

Kraljevski par došao je u ove gradove u sklopu svoje turneje tijekom koje će posjetiti nekoliko španjolskih autonomnih zajednica i provjeriti kako se u njima odvija život tijekom pandemije.

Španjolski kraljevski par u Cordobi
Španjolski kraljevski par u Cordobi (Foto: Getty Images)

Za razgledavanje grada i posjet brojnim institucijama kraljica se opremila udobnom obućom u kojoj je noge sigurno nisu zaboljele od hodanja.

Espadrile brenda Macarena, model Alba6
Espadrile brenda Macarena, model Alba6 (Foto: Profimedia)

Nosila je model sandala koji i inače voli, ali ovo ljeto ne odvaja se od njih. U pitanju su espadrile s platformom. Ovaj put nosila je model brenda Macarena pod nazivom Alba6, a kombinirala ga je s haljinom Adolfa Domingueza.

Prije nekoliko dana posjetila je otok Majorcu i pritom također nosila espadrile. Tada je odabrala model na vezanje iz ponude brenda Mint & Rose.

Uoči puta na Majorcu posjetila je otok Tenerife i tamo uz Zarinu haljinu nosila još jedan vrlo sličan model na vezanje - espadrile Alba50 ranije spomenutog brenda Macarena.

Espadrile brenda Macarena za posjet otoku Tenerife
Espadrile brenda Macarena za posjet otoku Tenerife (Foto: Getty Images)

Još jedan njihov model sredinom lipnja nosila je prilikom odlaska u jedno madridsko kazalište i prilikom posjeta SOS selo u gradu San Lorenzo de El Escoria.

Početkom lipnja družila se sa španjolskim sportašima u sklopu posjeta centru "Centro de Alto Rendimiento del Consejo Superior de Deportes". I tada je na nogama imala svoje obožavane espadrile.

Macarena espadrile za odlazak u kazalište
Macarena espadrile za odlazak u kazalište (Foto: Getty Images)