Iako se njihov kraj često spominje, činjenica je da skinny traperice i dalje imaju vjernu vojsku obožavateljica. Iako, redovito se pojavljuju novi modeli koji uzdrmaju njihovu popularnost, pa čak i preuzmu vodeća mjesta.

Galerija Traperice bačvastih nogavica bit će hit u 2023. godini OtherStories, 79 eura (595,23 kn) Next, 16 eura (120,55 kn) +5 Cos, 79 eura (595,23 kn)

Naime, već nekoliko godina brojne dame umjesto uskih traperica biraju modele u kojima se lakše diše. Hlače širih nogavica izgledaju jako šik, a istovremeno su udobne.

Naravno, moda je, dobro znamo, promjenjiva i u jednom trenutku modni stručnjaci vjerojatno će opet govoriti da nema boljih traperica od skinny traperica, ali u ovom trenutku jedan drugi model postao je nezaobilazan dio njihovih ormara.

A koje su to traperice bez kojih modne stručnjakinje ne mogu zamisliti garderobu?

Radi se o takozvanom bačvastom modelu, trapericama visokog struka i opuštenih nogavica koje sežu otprilike do gležnjeva. Modne stručnjakinje kažu da su slične mom jeansu, ali bolje.

Prema najavama, ove traperice bit će veliki modni trend u 2023. godini, pa vjerujemo da će mnoge dame u trgovinama potražiti i model za sebe.

Za izlaske i posao: Novi modeli hlača koje ćemo obožavati ovog proljeća Elegatan par hlača može se iskombinirati za posao, ali i večernji izlazak Reserved hlače, 29,99 eura H&M hlače, 30,99 eura +7 Mango hlače, 39,90 eura

Zato smo u galeriji na početku teksta izdvojili nekoliko opcija kojima možete nadograditi svoju garderobu.

Nosite li traperice s bačvastim nogavicama?

glasova:


Pitanje koje vas još moramo pitati je - hoćete li nositi bačvaste traperice?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju