Još sitno odbrojavamo do ljeta koje nam stiže za devet dana pa je pravo vrijeme da ljetnu garderobu obnovimo s novim parom laganih i udobnih hlača iz kakvih se ljeti gotovo ni ne skidamo.

Galerija Shein, 113 kn H&M, 264 kn Reserved, 199,90 kn +12 C&A, 121 kn

Takvi komotniji i izrazito lagani modeli hlača s pravom se nazivaju kraljicama udobnosti i kada nam dođe najtoplije godišnje doba jednostavno su nezamjenjive. Vrući i sparni ljetni dani i tople večeri lakše se podnose u dobro biranoj odjeći, a 15 hlača koje smo izdvojili iz trgovina sigurno odgovaraju modnim zahtjevima koje nalaže ljeto.

H&M, 264 kn H&M, 264 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Odabrali smo modele širih nogavica koji lijepo padaju, izrađeni od udobnih materijala pogodnih za nošenje i tijekom najvećih vrućina. Birajte između jednobojnih ili modela s uzorcima, poput uvijek popularnih prugastih, geometrijskih i cvjetnih dezena, a vrlo efektne su i one zmijskog uzorka. S takvim modelima hlača slaganje ljetnih odjevnih kombinacija bit će lako i pravi gušt, bilo da ih nosite uz potpetice ili ravni đon.

Lanene haljine hit su svakoga ljeta 10 savršenih haljina za ljeto koje vole sandale s ravnim đonom, ali i štikle

Shein, 157 kn 13 sandala i natikača koje će svaku ljetnu kombinaciju učiniti još zanimljivijom

Idealne ljetne hlače od 113 do 904 kune koje vole nositi žene svih konfekcijskih veličina pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 199,90 kn Reserved, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Guess, 904 kn Guess, 904 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 113 kn Shein, 113 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju